Log in
X

Company Name

Fresh - Co sh.p.k

Phone Number

049 811 199

Company Place

Pejë

Punetore femra ne prodhim (5), Punetorë meshkuj ne prodhim (5)

Punetore femra ne prodhim (5), Punetorë meshkuj ne prodhim (5)

Information

Publish Date

01.08.2018

End Date

15.08.2018

Categories

| Të tjera...

Job Places

Pejë

Job Description

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike, shpall konkurs

• Puntorë në prodhim –

5 (pesë) punetore femra ne prodhim

5 ( pesë) punetorë meshkuj ne prodhim

Detyrat e punës

  • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kualifikimet

  • Të ketë te perfunduar se paku shkollimin e mesëm
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
  • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net. Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

 

 

Expired

Share

Advertising