Log in
X

Company Name

Selmans Network dhe Ekspert

Phone Number

049 229 222

Company Place

Prishtinë

Teknikë për mirëmbajtje të ashensorit (5), Pastrues të xhamave (5), Pastrues për pastrimin e hapësirave banesore (10)

Teknikë për mirëmbajtje të ashensorit (5), Pastrues të xhamave (5), Pastrues për pastrimin e hapësirave banesore (10)

Information

Publish Date

08.08.2018

End Date

15.08.2018

Categories

| Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNËSIMI 

  1. Inxhinjer për mirëmbajtje të ashensorit (5)​
  2. Pastrues të xhamave (5)
  3. Pastrues për pastrimin e hapësirave banesore (10)

Te interesuarit duhet të kenë provojë pune .

CV-të tuaja mund ti dergoni në pleurat.demaj@selmans.net

Për informacion shtesë kontaktoni ne 049-229-222

 

Expired

Share

Advertising