Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Përfaqësues i Shitjes, Arkatare, Shofer/Motorrist

Përfaqësues i Shitjes, Arkatare, Shofer/Motorrist

Information

Publish Date

01.08.2018

End Date

15.08.2018

Categories

Shitje | Arkatar | Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 25 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitat:

  1. Përfaqësues i Shitjes për Regjionin e Prishtines
  2. Arkatare për Qytetin e Gjakovës
  3. Shofer/Motorrist për Regjionin e Prishtines.

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre ne adresën: hr@kadiu.al, duke shenuar poziten per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Expired

Share

Advertising