Log in
X

Company Name

HIDRO PROJECT SH.P.K.

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Inxhinier I ndërtmitaris, drejtmi Hidroteknikes, Bachelor (1), Mjeshtër për Ujësjellës të Jashtëm (4), Punëtor Fizik (6)

Inxhinier I ndërtmitaris, drejtmi Hidroteknikes, Bachelor (1), Mjeshtër për Ujësjellës të Jashtëm (4), Punëtor Fizik (6)

Information

Publish Date

01.08.2018

End Date

15.08.2018

Categories

| Hidroinstalues | Inxhinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Hidro Project sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs për këto vende pune: 

  1. Inxhinier I ndertmitaris, drejtmi Hidroteknikes, Bachelor (Pozit-1)  
  2. Mjeshtër për Ujësjellës të Jashtëm (Pozit- 4)
  3. Punëtor  Fizik (Pozit-6)
  • Per pozitën e pare janë këto kushte:
  • Të ketë përovoje pune së paku 4 vite.
  • Të njof  gjuhën angleze,.
  • Të ketë aftësi të lexoj dhe egzekutoj projeket ndërtimore, si dhe të ketë aftesin të organizoj personelin që janë të angazhuar në punishtë.

Te gjithë te interesuarit mundë të dërgojn CV në enail: hidroproject1@gmail.com ose në Mob: 049/438-082 ose  049/ 438-017

Expired

Share

Advertising