Log in
X

Company Name

HIB PETROL SH.P.K

Phone Number

049/949-300, 038/777-777

Company Place

Prishtinë

MIRËMBAJTËS ( PASTRUES)

MIRËMBAJTËS ( PASTRUES)

Information

Publish Date

01.08.2018

End Date

15.08.2018

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Korporata HIB Petrol SH.P.K shpall konkurspër:

MIRËMBAJTËS ( PASTRUES) HIB Petrol në Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mirëmbanë pastërtinë në hapësirat e kopshtit;
  • Mirëmbanë pastërtinë në hapsirat e zyrave dhe të oborrit;
  • Sipas nevojës pastron xhamat e dritareve;
  • Asiston në palimin e mallit në depo të marketit;
  • Monitoron procesin e shkarkimit të derivateve të naftës në Rezervuar nga Autoboti

Kushtet:

  • Të ketë përfunduar shkollimin fillor;
  • Të jëtë ambicioz dhe të këtë vullnet për punë;
  • Të jëtë bashkëpunues dhe vetiniciator për të marrë detyra shtesë në kuadër të kësaj pozite;
  • Mos të ketë pengesa ligjore për punë

Të gjithë kandidatët e interesuar  për këtë  pozitë  mund të aplikojnë duke dërguar aplikacionin dhe CV :

Online: përmes web faqës: http://hibpetrol.com/mundesi-punesimi/ ose

duke dërguar  aplikacionin në pikën më të afërt të HIB Petrol-it.

Expired

Share

Advertising