Log in
X

Company Name

Jobs & More

Phone Number

+386 49 64 88 38 & +386 49 31 87 12

Company Place

Prishtinë

Gjuhën Gjermane për projektet Kundenbetreuung (inbound)

Gjuhën Gjermane për projektet Kundenbetreuung (inbound)

Information

Publish Date

31.07.2018

End Date

14.08.2018

Categories

| Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kërkojmë punëtorë që njohin gjuhën gjermane për projektet Kundenbetreuung (inbound).
 
Pagesat janë shumë të mira, paga minimale eshte 550 Euro, dhe ne varësi të fushatës është më e madhe se 550, plus bonuse jashtë pagës. Pagesa bëhet në mënyrë të rregullt, ku përfshihen edhe kontributet penzionale, të cilat i paguan punëdhënësi. Secili punëtor punësohet në mënyrë të rregullt dhe me kontratë pune.
Pushimet vjetore janë 28 ditë, pushime me pagesë.
Gjithashtu kushtet e punës janë shumë të mira dhe të kënqashme, pa presion!
 
Ambientet e punës ndodhen në Pejton, rruga Tirana, mbrapa "Europrinty".
Kontakt: +386 49 64 88 38,
             +386 49 31 87 12

Mund të kontaktoni edhe në whats app dhe viber, apo në email adresen: r.asllanaj@jobs-more.com

Expired

Share

Advertising