Log in
X

Company Name

Search Kosovo

Phone Number

+38345630541

Company Place

Ndërkombëtare

Punesim ne Gjermani - Njohes te kompjuterit, Infermier/e, Elektro Software

Punesim ne Gjermani - Njohes te kompjuterit, Infermier/e, Elektro Software

Information

Publish Date

30.07.2018

End Date

13.08.2018

Categories

Programer | Të tjera...

Job Places

Ndërkombëtare

Job Description

Klienti ynë është një specialist ne produktet dhe shërbimet në fushën e komunikimit industrial dhe Industria 4.0.

Me sistemin inovativ IPC me burim te hapur, klienti ynë ofron një platforme shume inteligjente  për digjitalizimin e makinerive, aplikacionet Real IOT me lidhje cloud dhe jashtë kutisë. Zgjidhje ne automatizim.

Qëllimi është teknologjia e Hapur IPC e Burimeve ne Raspberry Pi bazuar edhe me e fuqishme dhe për te krijuar zgjidhje me te fuqishme, si dhe koncepte te tjera inovative te zgjidhjeve për aplikacione ne për te krijuar Industrisë 4.0.

Për ketë qellim, ne kërkojmë entuziazëm ne emër te klientit tone për vendin e zhvillimit pranë Shtutgartit  dhe punonjësit e motivuar si

Eksperti i Aplikimit për Sistemet e Hapura IPC m/w

Teknik Automatizimi I Inxhinieri elektrike Komunikimi industrial, Automatizimi me IT Historiku

Detyrat tuaja

 • Këshillimin dhe ndihmën e klientëve në përzgjedhjen, përdorimin e portofolit të produkteve.
 • IPC me burim të hapur dhe softuer të zgjedhur.
 • Zbatimi i paketave të zgjidhjeve me sisteme hardware dhe software për konsumatorët në mjedisin IOT.
 • Krijimi i shënimeve të aplikimit.
 • Pjesëmarrja në panaire dhe përgatitja e tyre (p.sh. krijimi i ekspozitave).
 • Moderimi i forumit të konsumatorëve.
 • Mbështetja e Testit të Pranimit .

Çfarë duhet të sjellësh

 • Teknik ose trajnime ekuivalente.
 • Disa vite përvojë në programimin e sistemeve IPC me burim të hapur.
 • Njohja e teknologjisë së automatizimit, sidomos e kontrollit të përbashkët, është një avantazh.
 • Njohuri TI dhe rrjet.
 • Përvoja në fushën e IOT-it, aplikacioneve të reja dhe sigurisë është një avantazh.
 • Programim nën UNUX, Raspbian 05, Python, Node-red.
 • Shkathtësi analitike, punë të pavarur dhe vetë-motivim i lartë.
 • Gjithashtu, orientimi ifortë i klientëve dhe aftësitë e komunikimit, me bashkëbiseduesit e kërkuar.
 • Orientimi i ekipit.
 • Vetëpunësimi dhe puna e orientuar drejt qëllimit.
 • Njohuri e mirë e mjeteve të zyrës.
 • Aftësitë dobishme në gjermanisht-anglisht.
 • Çfarë mund të presësh
 • Një hierarki e sheshtë me shtigje të shpejta vendimi.
 • Mundësia e zhvillimit të kompanisë për të kontribuar në mënyrë të konsiderueshme.
 • Obligative njohja e Gjuhës Gjermane.

E fundit por jo më pak e rëndësishme, një kompensim i bazuar në përformancë  dhe i shkëlqyer.

Mundësitë e zhvillimit.

Ju dorëzoni kërkesën tuaj për në Gjermani.

D-76646 Bruchsal, Nr. Tel. per Kosovë: +383 45 630 541,

Të gjithë të interesuarit CV duhet te dergojnë në email adresën: f.schmitz@i-hr-e.de

Po ashtu kërkojmë punëtor për

 • Infermier/e,
 • Elektro Software

Duhet te jeni te diplomuar ne fushat përkatëse.

Ju lutem cekeni pozite per te cilen aplikoni ne subjekt.

Expired

Share

Advertising