Log in
X

Company Name

Fufarma shpk

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Prezentues/e Mjekësor/e (1)

Prezentues/e Mjekësor/e (1)

Information

Publish Date

30.07.2018

End Date

15.08.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Fufarma sh.a. është ndërmarrja e parë farmaceutike në Shqipëri. Që nga viti 1946 ne përpiqemi me përkushtim për të plotësuar në kohë dhe cilësi nevojat e pacientëve dhe të institucioneve shëndetësore për barna dhe material mjekimi.

Përfaqësia e Fufarma sh.a. në Kosovë, Prishtinë shpall konkurs për :

Prezentues/e Mjekësor/e (1)

për regjionin e Prishtinës

Profili i Punës

Prezentuesi Mjekësor ka si detyrë:
- Të promovojë produktet e kompanisë në zonën përkatëse; 
- Të zhvillojë dhe mbajë marrdhënie të ngushta me personelin mjekësor;
- Të sigurojë një mbulim total të zonës për të cilën është përgjegjës;
- Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e produkteve. 

Aftësitë dhe kualifikimet:
1. Diplomë Universitare në degën e Mjekësisë dhe Farmacisë
2. Eksperienca të mëparshme në këtë fushë dhe referencat përbëjnë avantazh 
3. Njohuri në fushën e marketingut farmaceutik 
4. Aftësi të shkelqyera komunikuese dhe bindëse
5. Aftësi shumë të mira për të punuar në grup
6. Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze 
7. Njohuri kompjuterike
8. Patent shofer për kategorinë B

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre në adresën e e-mailitinfokosove@fufarma.al

Afati përfundimtar për dorëzimin e CV-ve data 15.08.2018.

Tel.: 049/400-740

Expired

Share

Advertising