Log in
X

Company Name

Majanca

Phone Number

049837837

Company Place

Prishtinë

Shofer me kategorinë (C), Punëtor Depo

Shofer me kategorinë (C), Punëtor Depo

Information

Publish Date

28.07.2018

End Date

10.08.2018

Categories

Vozitës | Magazinier

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pershkrimi i punes

Majanca N.T.N përfaquesi i shume Brendeve Boterore shpall konkurs për poziten:

 1. SHOFER ME KATEGORINE C
 2. PUNETOR DEPO

Detyrat kryesore

 • Kryrjen e sherbimit te klientve
 • Dergimin e mallit tek Blersi
 • Ngarkimin e mallit
 • Shkarkimin e mallit
 • Kujdesin gjate transportit te mallit
 • Kujdesin maximale ndaj Automjetit
 • Renditjen e mallrave 

Kualifikimet

 • Shkollen e mesme
 • Patent shoferi kategorise C

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: majanca.masterplast@hotmail.com

Numri kontaktues: 049/102-310

Expired

Share

Advertising