Log in
X

Company Name

LA BELLE BEAUTY STUDIO

Phone Number

045 990 005

Company Place

Prishtinë

Frizere, Kozmetik, Thonjë, Depilim më Dyll dhe Laser

Frizere, Kozmetik, Thonjë, Depilim më Dyll dhe Laser

Information

Publish Date

28.07.2018

End Date

10.08.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

La Belle Beauty Studio shpall konkurs për:

Frizere
Kozmetik
Thonjë 
Depilim më Dyll dhe Laser 

Konkursi është i hapur nga data 28.07.2018 deri me 10.08.2018

Të interesuarat të paraqiten në ambientet e studios tonë e cila gjindet  në Rr. Ukshin Hoti nr. 06 (ne Pejton  afer Europrintit).

Nr Kontaktues 
VIBER WHATSAPP 
+491631870824 

Ju mirpresim

Expired

Share

Advertising