Log in
X

Company Name

Perfect Clean

Phone Number

049 577 774

Company Place

Prishtinë

Punëtor/e në pastrim (30)

Punëtor/e në pastrim (30)

Information

Publish Date

27.07.2018

End Date

10.08.2018

Contact Person

Categories

| Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Perfect Clean ofron pune per:

25 Punëtore (Femra) ne pastrim,
5   Punëtorë (Meshkuj) ne pastrim.

Kushtet:
* Pervojë pune në pastrim
* Njohuri rreth punës dhe të jet korrekte ne punë
* Të jet e gatshme të punoj ne grup etj.
* Orari dhe pagesa me marrveshje.

Te interesuarit të kontaktojn në numrin telefonit 049 577 774, ose ne zyret tona ne Adresen: Lagjja Kalabria ne Prishtine.

Expired

Share

Advertising