Log in
X

Company Name

BMC Best Marketing L.L.C

Phone Number

049631733

Company Place

Prishtinë

IT Manager

IT Manager

Information

Publish Date

12.07.2018

End Date

12.08.2018

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozicioni : IT Manager
Qyteti : Prishtine
Orari: e Hënë - e Premte - 8 orë

Kerkese baze : Njohuri e gjuhes angleze. Favorizohen personat me pervoje pune si IT ne Call Center dhe me njohuri per sistemet e telefonimit si VOIP etj. Page e larte. Te interesuarit te dergojne cv ne hr@bmcalb.com .

Expired

Share

Advertising