Log in
X

Company Name

Best Western Hotel Galla

Phone Number

049 382 300

Company Place

Lipjan

Shankist/e, Kamarier/e

Shankist/e, Kamarier/e

Information

Publish Date

16.05.2018

End Date

30.05.2018

Categories

Hoteleri

Job Places

Lipjan

Job Description

Titulli i pozitës: Shankist/e

Departamenti: Restoranti dhe Coffee House

Raporton te: Menaxheri/ja përkatës/e

Funksioni:

Shankisti/ja është përgjegjës për zhvillimin e një ritmi efikas të punës që i mban kamarierët dhe klientët në shank dhe në salla të kënaqur në çdo kohë, dhe që mban shankun të pastër dhe në rregull.

Përgjegjësitë dhe detyrat:                

 • Përgatit dhe shërben kafenë dhe pijet
 • Sigurohet që kamarierit ti kryhet shërbimi sipas kërkesës së klientit në bazë të rregullores dhe standardeve të hotelit
 • -Përgatit pije jo alkoolike ose alkoolike për shank në Coffee House dhe restorant
 • Vlerëson nevojat dhe preferencat e klientëve dhe ofron rekomandime në bazë të tyre
 • -Përzien përbërësit për të përgatitur kokteje, dhe identifikon moshën e klientëve për të mos tejkaluar moshën e pirjes së lejuar me ligj
 • -Ofron menynë e shankut klientëve dhe merr porosinë e tyre
 • -Pastron gotat dhe hapësirën e shankut
 • -Bën rimbushjen e inventarit të shankut përmes menaxherit

Njohuritë dhe aftësitë e kërkuara: 

 • Shkathtësi dhe shpejtësi në përdorimin e aparatit të kafes dhe shërbim
 • Komunikim i mirë me klientët dhe bashkëpunues/e me kolegët
 • Pozitivitet dhe durim
 • I/e organizuar dhe multifunksional/e
 • Fleksibilitet për të punuar në ndërrime
 • Njohja e gjuhës angleze e dëshirueshme
 • Njohja e pjesës së shërbimit të klientëve në tavolinë (restorantit) e preferuar

Kualifikimet:                                   

 • Përvojë pune si shankist/e të paktën 2 vite
 • Minimum shkollën e mesme të kryer
 • Çfarëdolloj trajnimi në këtë fushë është më se i dëshiruar

Rroga: E kënaqshme në bazë të eksperiencës

--------------------------------

Titulli i pozitës: Kamarier/e

Departamenti: Restoranti dhe Coffee House

Raporton te: Menaxheri/ja përkatës/e

Funksioni:

Restoranti është një ndër pikat tona kyçe, që duhet të ofroj shërbim maksimal si për mysafiret e hotelit ashtu edhe për klientët tjerë. Kamarieri/ja duhet të jetë i/e shkathët dhe të shërbejë klientin me kënaqësi dhe durim.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Përshëndet klientët dhe ju ofron menynë
 • Përgatit tavolinat si duhet
 • Informon klientët për specialitetet e ditës si dhe ofron informacion te detajuar për ushqim nëse pyesin
 • Merr porosinë e saktë nga klientët, dhe e regjistron në sistem
 • Shërben ushqimin dhe pijet e porositura te klientët
 • Raporton ndonjë problem të mundshëm te menaxheri/ja
 • Në rast të kërkesave të veçanta komunikon me menaxherin/ën
 • Dërgon faturën te klientët dhe mbledh parat
 • Barazohet me menaxherin/ën

Njohuritë dhe aftësitë e kërkuara: 

 • Shkathtësi dhe shpejtësi në shërbim
 • Komunikim i mirë me klientët dhe bashkëpunues/e me kolegët
 • Pozitivitet dhe durim
 • I/e organizuar dhe multifunksional/e
 • Fleksibilitet për të punuar në ndërrime
 • Njohja e gjuhës angleze e dëshirueshme
 • Njohja e shankut e preferuar

Kualifikimet:                                   

 • Përvojë pune si kamerier/e të paktën 3 vite
 • Minimum shkollën e mesme të kryer
 • Çfarëdolloj trajnimi në këtë fushë është më se i dëshiruar

Rroga: E kënaqshme në bazë të eksperiencës
Transporti: Falas nga Hoteli

Menyra e aplikimit:
Të gjithë të interesuarit duhet të mbushin paltoformën që gjendet me poshtë për aplikim.

Informata:
Numri i telefonit kontaktues: 049 382 300.
 
Adresa e hotelit:
Aeroporti Nderkombetar i Prishtines "Adem Jashari," Vrella e Goleshit, Lipjan 10070 (terminali i vjeter i aeroportit Adem Jashari Sllatin-Prishtine).

Expired

Share

Advertising