Log in
X

Company Name

AutoPasion Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

Agjent të shitjes (2), Depoist (1), Faturiste (2), Motorrist (3), Shofer (1)

Agjent të shitjes (2), Depoist (1), Faturiste (2), Motorrist (3), Shofer (1)

Information

Publish Date

15.05.2018

End Date

15.06.2018

Categories

Shitje | Financa | Vozitës | Të tjera...

Job Places

Prizren

Job Description

Kompania

AutoPasion Sh.p.k.

Shpall

K O N K U R S 

Për  pozitën:   

 • Agjent të shitjes (2) dy vende,
 • Depoist (1) nje vend,
 • Faturiste (2) dy vende, (femra-ekonomiste)
 • Motorrist (3) tre vende,
 • Shofer (1) nje vend. (patent shofer)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme, kurse per pozitat profesionale të ketë fakultet të përfunduar;
 • Kandidati duhet të jetë i shkathët,fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjës;
 • Të ketë vullnet për punë, të jet i vetë-organizuar dhe të ketë iniciativë;
 • Krijon dhe mban kontakte profesioniale me blerës;
 • Të kenë aftësi krijuese dhe prezantuese të artikujve dhe shërbimeve që ofron kompania;
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Të posedojnë patentshoferin e kategorisë B,
 • Të jenë banor të Prizrenit (përparësi)

Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja në gjuhën shqipe me fotografi. Dokumentacioni i kërkuar duhet të dërgohet në adresën elektronike: apliko@hotmail.com, më së voni deri me datën 15 Qershor 2018.

NË SUBJECT TË SHËNONI POZITËN PËR TË CILËN APLIKONI

Luten të gjithë kandidatët e interesuar që ti përmbahen kërkesës së dokumentacionit për aplikim!

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Share

Advertising