Log in
X

Company Name

Rise Group

Phone Number

044 289 822

Company Place

Prishtinë

Operator/e telefonik

Operator/e telefonik

Information

Publish Date

15.05.2018

End Date

29.05.2018

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description

Rise Group kërkon të punësojë operator/e telefonik me/pa eksperiencë pune në gjuhën gjermane për Trading Online, Forex.

Të interesuarit kërkohet të jenë njohës të mirë të gjuhës gjermane. 

Paga bazë 500 € Neto dhe përqindje të kënaqshme në bazë të arritjeve të operatorit, plus bonuse ekstra dhe target ditor, javor edhe mujor.

Kontratë pune në bazë të legjislacionit Kosovar dhe të siguruar në punë.

Nxito të bëhesh pjesë e skuadrës tonë!

Kërkojmë: 

Njohuri shumë të mirë ose mesatare të gjuhës gjermane.

Eksperienca të mëparëshme në call center përbëjnë avantazh.

Respektim të orarit të punës dhe përkushtimin e duhur.

Orari i punës: 10:00 – 19:00.

Me ne keni mundësinë të rriteni profesionalisht.

Të interesuarit të na kontaktojnë në numrin e telefonit ose në adresën e-mail.

+383 44 289 822

risegroup14@gmail.com

Rise Group the best choice!

Expired

Share

Advertising