Log in
X

Company Name

Kompania farmaceutike MB Pharma

Phone Number

Company Place

Graçanicë

Përfaqësuese Mjekësor

Përfaqësuese Mjekësor

Information

Publish Date

14.05.2018

End Date

21.05.2018

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania farmaceutike MB Pharma, përfaqësues i fabrikës PHARMACTIVE Ilac
Turqi me qendër në Prishtinë, kërkon të punësojë Përfaqësuese Mjekësor për tërë teritorin e Kosovës.

 Kualifikimet:

  • Të jetë e diplomuar në një nga degët e farmcisë, mjekësisë, kimisë, biologjisë.
  • Të posedojë patent shofer të kategorisë B,
  • Të ketë njohuri të shkëlqyera kompjuterike,
  • Të njohë të pakten një gjuhë të huaj, e preferuar gjuha angleze,
  • Te jetë energjike,komunikuese dhe e aftë të punojë në grup,
  • Mosha e preferuar 20-28 vjeç.

Te interesuarat të dërgojne CV në email adresën: info@mbpharma-ks.com
Konkursi është I hapur deri me datën: 21.05.2018

Adresa: Uglarë p.n. 10500 Graçanicë, Republika e Kosovës.

Expired

Share

Advertising