Log in
X

Company Name

DELTA Security

Phone Number

038 / 528 - 000

Company Place

Prishtinë

Sigurimit Fizik (20)

Sigurimit Fizik (20)

Information

Publish Date

15.05.2018

End Date

28.05.2018

Categories

Sigurim Fizik

Job Places

Prishtinë

Job Description

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë: Roje, Monitorim dhe Reagim të Sistemeve të Sigurisë (alarm & kamera), Instalim, Servisim dhe Mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë.

DELTA Security Sh.p.k ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune.

Delta Security shpall konkurs:

Pozita: Punëtorë I Sigurimit Fizik – 20 Persona

Lokacioni: Regjioni I Prishtinë

Ofrimi i punësimit: Punësim i menjëhershëm - përparsi kanë persona të licencuar për siguri fizike nga Ministria e Punëve të Brendëshme.

Vendi i punës do të jetë në objekte Institucionale dhe private.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Te kenë te përfunduar së paku shkollën fillore;
  • Mos te kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09.00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati IV-të), Prishtinë, ose i dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim është i hapur nga data 15.05.2018 deri 28.05.2018, çdo ditë nga ora 09:00 deri ne ora 17:00.

JU MIREPRESIM!

Expired

Share

Advertising