Log in
X

Company Name

Pi Communication

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Promotere (20)

Promotere (20)

Information

Publish Date

14.05.2018

End Date

28.05.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

PI Communication kërkon 20 promotere që do të punojnë në markete dhe kafiteri të kontraktuara në të gjithë teritorin e Kosovës.
Orari i punës është 5 ditë në javë, 4orë në ditë.

Dërgoni CV-të tuaja dhe një fotografi në promotion@pirelations.com.

Expired

Share

Advertising