Log in
X

Company Name

Beautyque

Phone Number

049838083

Company Place

Prishtinë

Agjent të shitjes (2)

Agjent të shitjes (2)

Information

Publish Date

11.05.2018

End Date

20.05.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

BEAUTYQUE Sh.p.k

Shpall

K O N K U R S 

Për  pozitën:   

 • Agjent të shitjes (2) dy vende,

Kushtet te cilat duhet plotesuar per agjent te shitjes jane si ne vijim:

 • Te kete Patent shofer te kategorise B,
 • Te jene Komunikative (njohuri ne shitje direkte),
 • Arsimimi i mesem (tepakten),
 • Te kete pervoje se baku 1 vjete

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kandidati duhet të jetë i shkathët,fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjës;
 • Të ketë vullnet për punë;
 • Krijon dhe mban kontakte profesioniale me blerës;
 • Duhet të jenë të vetë-organizuar dhe të kenë iniciativë;
 • Të kenë aftësi krijuese dhe prezantuese të artikujve dhe shërbimeve që ofron kompania;
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese;

Të raportoj te personat përgjegjës lidhur me konkurrencën në treg dhe ndryshimet në treg

Dokumentacioni i nevojshëm: CV-ja në gjuhën shqipe, dokumentacioni i kërkuar duhet të dërgohet në adresën elektronike: Info@beautyque.store, më së voni deri me datën 20 maj 2018.

-Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

www.beautyque.store

Expired

Share

Advertising