Log in
X

Company Name

KORAL GROUP

Phone Number

045 / 399 - 990

Company Place

Prishtinë

Arkitekt / e

Arkitekt / e

Information

Publish Date

11.05.2018

End Date

24.05.2018

Categories

Arkitekturë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pershkrimi i punes:

VEND I LIRË PUNE, PËR:

Arkitekt / e

KUALIFIKIMET

  • Të jetë arkitekt/e i/e diplomuar
  • Të kenë njohuri dhe përvojë pune në fushen e interierit si dhe lëminë e prodhimit,
  • Të ketë njohuri të mira të programeve; Autocad ose Archicad, si dhe ne programet 3D-render
  • Te jetë kreativ, I gatshem per dizajnim dhe projektim
  • Aftësi të mira të prezentimit te projekteve si dhe fleksibil ne punen ekipore;

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën:

info@koralgroup.com

Mob:  +383 45 708 807

Expired

Share

Advertising