Log in
X

Company Name

Delta Group

Phone Number

Company Place

Rajonale

Agjent Shitjesh

Agjent Shitjesh

Information

Publish Date

11.05.2018

End Date

25.05.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

DELTA GROUP përbëhet nga kompanitë Deutschcolor, Delta Home , Thermoswiss, Dast dhe Delta. DELTA GROUP është lider në tregtimin dhe prodhimin e një game të gjerë produktesh, duke punuar dhe duke pasur ekskluzivitetin e disa kompanive më të njohura ndërkombëtare. Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti I skuadrës në ambjentin e punës. Gjithashtu vlerësimi / bonuse, sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsis në punë janë një tjetër politik sociale e grupit tonë. Është kënaqësi për ne të mirëpresim kandidatë që na vlerësojnë dhe dëshirojnë të jenë pjesë e DELTA GROUP.

Pozicioni për të cilin mund të aplikoni: Agjent Shitjesh

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët:

  • Arsim I mesëm/ i lartë.
  • Mosha e preferuar 23 – 35 vjec.
  • Aftesi menaxhimi dhe organizimi.
  • Lejë drejtimi automjeti.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën: hr@deltagroup.eu

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore, DELTA GROUP, vetëm nëse CV dhe dokumetat tuaja plotësuese do të klasifikohen/seleksionohen nga skuadra jonë e vlerësimit.

Tek ne Cv-ja juaj është e sigurt dhe do të trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Expired

Share

Advertising