Log in
X

Company Name

Selmans Network dhe Ekspert

Phone Number

049 229 222

Company Place

Prishtinë

Pastrues/e (5)

Pastrues/e (5)

Information

Publish Date

24.05.2018

End Date

25.05.2018

Categories

Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

 Selmans Network dhe Ekspert në kuader të sektorit të pastrimit dhe mirëmbajtjes, do të punësojmë 5 Pastrues/e

Të interesuarat mund të lajmërohen në

Tel: 049 229 222

E-mail: pleurat.demaj@selmans.net ose në

Facebook: Selmans Network: https://www.facebook.com/SelmansNetwork/

Expired

Share

Advertising