Log in
X

Company Name

BeGross Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Autongjyrosës, Kryepuntor në fushën e ndërtimtarisë

Autongjyrosës, Kryepuntor në fushën e ndërtimtarisë

Information

Publish Date

11.05.2018

End Date

25.05.2018

Categories

| Autoservis | Ndërtimtari

Job Places

Prishtinë

Job Description

BeGross Sh.p.k Shpall

K O N K U R S

Për pozitën: Autongjyrosës  1 – vend pune
Kryepuntor në fushën e ndërtimtarisë  1 – vend pune

Pershkrimi i punes:

  • Bën ngjyrosjen e automjeteve të dëmtuara

Kualifikimet:

  • Të këtë mbaruar shkollën e mesme
  • Të këtë përvoj pune në këtë pozitë së paku 2 vjet
  • Të këtë njohuri në përdorimin e diagnozave
  • Të këtë patentë shofer
  • Të këtë aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë
  • Të këtë aftësi për të punuar i pavarur
  • Të këtë aftësi për të shkruar raporte pune

Tjera:
Ju lutem dërgoni CV-në tuaj në ketë email: hr@kosmontefoods.com

Lokacion(et) e punes
Zona industrial, Prishtinë,

Konkursi mbetet i hapur deri me dt; 25.05.2018

Expired

Share

Advertising