Log in
X

Company Name

Radio Taxi Dallas

Phone Number

038 55 55 44

Company Place

Prishtinë

Vozites (10)

Vozites (10)

Information

Publish Date

10.05.2018

End Date

24.05.2018

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania Radio Taxi Dallas ne Prishtine shpall konkurs per poziten:

Vozites (10 pozita)

Kualifikimet e kerkuara:

  • Patenta e shoferit kategoria B, se paku 3 vite
  • Te jete i sjellshem dhe komunikativ
  • Gatishmeri per pune nen kushte presioni dhe pune me orar fleksibil
  • Mosha e preferuar 21-50 vjeçare

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke telefonuar ne numrin: 044 240 067.

Expired

Share

Advertising