Log in
X

Company Name

Hope For Humanity

Phone Number

049686536

Company Place

Prishtinë

Promoter/e meshkuj apo femra (15)

Promoter/e meshkuj apo femra (15)

Information

Publish Date

10.05.2018

End Date

24.05.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hope For Humanity (NGO)

Shpall konkurs per promoter/e meshkuj apo femra (15)

Orari i Punes prej 10:00 deri 18:00 (orari i paradites)
Orari i Punes prej 17:00 deri 22:00(orari i pasdites)
 apo edhe vetem vikend Shtune/Diele

Obligative eshte:

  • Te jeni banor/e e Kosoves
  • Te jeni fleksibil/e dhe i/e gatshme per pune ekipore
  • Preferohet pervoja punes minimum 1 vjet apo te jeni komunikativ/e
  • Preferohet shkolla e mesme e perfunduar
  • Mosha e preferuar e Promotereve prej 17 vjeqar/e deri 27 vjeqar/e
  • Promocion ne ambiente te hapura dhe puna ekipore prej 5 promteresh ne grup

Tel: 049-462-222

duhet te aplikoni ne email hopeforhumanity.ks@gmail.com apo ne viber ne numrin e telefonit 049-462-222

Expired

Share

Advertising