Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Perfaqesues te shitjes, Depoist

Perfaqesues te shitjes, Depoist

Information

Publish Date

10.05.2018

End Date

24.05.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 25 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet
kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitat:

 Perfaqesues te shitjes (Regjioni Prishtinë)
 Depoist (Cagllavice).

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre brenda dates 24.05.2018 ne adresën: hr@kadiu.al , duke shenuar poziten dhe qytetin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Expired

Share

Advertising