Log in
X

Company Name

Fresh - Co sh.p.k

Phone Number

049 811 199

Company Place

Pejë

Punëtorë në prodhim (3), Agjent të shitjes (2)

Punëtorë në prodhim (3), Agjent të shitjes (2)

Information

Publish Date

09.05.2018

End Date

23.05.2018

Categories

Të tjera... | Shitje

Job Places

Pejë

Job Description

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin dhe distribuimin e produkteve higjienike, shpall konkurs, për punetorë ne linjen e re te prodhimit.

• Punëtorë në prodhim - 3 Pozita

• Agjent të shitjes - 2 Pozita

Detyrat e punës  për punëtor në prodhim

- Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim,

- Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit,

- Asiston ose zëvëndëson koleget tjere sipas nevojës,

- Punë dhe detyra tera sipas nevojës dhe kerkesave te paraqitura.

Kualifikimet

- Të jetë në gjendje të punojë nën presion,

- Të jetë në gjendje të punojë në grup,

- Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen,

- Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim,

- Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerite prodhuese.
                            
Detyrat e punës për pozitën Agjent i Shitjes

- Promovon produktet e kompanis dhe krijon shitje direkte për këto produkte,

- Mban kontakte të vazhdueshme me klient në lidhje me kërkesat e tyre,

- Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen,

Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunime ne grup.

Kualifikimet

- Përparësi kan kandidatët që kanë eksperienc pune në shitje së paku 1 vit,

- Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, prezantimi dhe negocimi,

- Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative,

- Të ketë patent të kategoris B.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Kandidatet duhete te jene banues te komunes se Pejes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising