Log in
X

Company Name

HIB PETROL SH.P.K

Phone Number

049/949-300, 038/777-777

Company Place

Prishtinë

Agjent i Shitjes

Agjent i Shitjes

Information

Publish Date

09.05.2018

End Date

22.05.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Fushë Kosovë | Prishtinë

Job Description

Korporata HIB Petrol SH.P.K shpall konkurs për

 Agjent i Shitjes – Prishtinë & Fushë Kosovë

Detyrat

 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë për biznese të vogla të mesme dhe të medha, me focus në vouchera (kontrata);
 • Përgjegjës për rekrutim të klientëve të ri;
 • Ofron konsultime për klientë në lidhje me shërbimet dhe produktet e kompanisë;
 • Këshillon klientët potencialë në lidhje me përzgjedhjen e shërbimeve dhe I udhëzon në kompletimin e dokumenteve të nevojshme;
 • Përfaqëson denjësisht kompanine tek bizneset; qoftë në telefon apo në takime;
 • Përgaditë planin javor dhe mujor të vizitave tek klientët;
 • Përgaditë raportet javore dhe mujore, dhe i dërgon tek Menaxheri;
 • Krijon dhe mbanë raporte profesionale me punëtorët e Degës sipas Rregulloreve të kompanisë;

Kualifikimet

 • Fakulteti Ekonomik ose në vit të fundit të studimeve Bachelor; 
 • Njohuri të produkteve dhe shërbimeve te kompanise (e preferueshme);
 • Përvoja ne banka e preferueshme; 
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira 
 • Të ketë shkathtësi të miran dër-personale dhe të komunikimit; 
 • Të ketë shkathtësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës; 
 • Të posedoj patentë shofer për kategorinë B; 

Të gjithë kandidatët e interesuar  për këtë  pozitë  mund të aplikojnë duke dërguar aplikacionin dhe CV :

Online: perms ueb faqës: http://hibpetrol.com/mundesi-punesimi/ ose

duke dërguar  në pikën më të afërt të HIB Petrol-it.

Expired

Share

Advertising