Log in
X

Company Name

Autopjesë Partner Sh.p.k.

Phone Number

Company Place

Prizren

Menaxher të shitjes - Ferizaj

Menaxher të shitjes - Ferizaj

Information

Publish Date

08.05.2018

End Date

22.05.2018

Categories

Menaxher | Shitje

Job Places

Ferizaj

Job Description

Mundësi punësimi – Ferizaj

Ne jemi një kompani gjermano-shqiptarë me një rolë kyç në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe rajon. Duke numëruar 8 pika të shitjes dhe një personel prej 40 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet të Kosovës.

Ekipi jonë ka nevojë për një Menaxher të shitjes

Detyrat e juaja:

  • Planifikon, drejton aktivitetin e shitjes
  • Mbikëqyrja e klientëve ne rajonin përkatës
  • Këshillimi i klientëve gjat blerjes
  • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të ri
  • Prezantimi i produkteve dhe ofertave

Profili juaj:

  • Ju jeni komunikues dhe puna me klientin ju pëlqen
  • Edukim/Përvojë në fushën e teknikes ose ekonomisë
  • Aftësi të mira kompjuterike
  • Edhe nëse nuk keni njohuri në këtë lëmi, ne ju ofrojmë trajnimin e duhur

SI TE APLIKONI?

Na dërgoni CV-n për mes e-mail: karriera@autopjesepartner.com

Ne SUBJECT shkruani pozitë për të cilën aplikoni. P.Sh: Aplikim për Menaxher i shitjes

Në raste se nuk keni CV, një formëstandarde mund ta gjeni në këtë link:

http://www.autoservicepartner.com/site/?faqe=19

Data e fundit për aplikim: 22.05.2018

Expired

Share

Advertising