Log in
X

Company Name

CACTTUS Sh.a.

Phone Number

038 246 888

Company Place

Prishtinë

Drejtor/ Drejtoreshë Ekzekutiv/e, Drejtor/ Drejtoreshë të Departamentit të Zhvillimit Softverik/ Spin - Off to be, Menaxher/e të Burimeve Njerëzore, Specialist/e i/e Sigurisë së Informacionit, Dizajner/e Grafik/e

Drejtor/ Drejtoreshë Ekzekutiv/e, Drejtor/ Drejtoreshë të Departamentit të Zhvillimit Softverik/ Spin - Off to be, Menaxher/e të Burimeve Njerëzore, Specialist/e i/e Sigurisë së Informacionit, Dizajner/e Grafik/e

Information

Publish Date

08.05.2018

End Date

22.05.2018

Categories

IT & Dizajn | Menaxher | Programer | Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

NJOFTIM PËR POZITA TË HAPURA

CACTTUS SH. A. është kompani udhëheqëse në Kosovë, e cila ofron zgjidhje dhe shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të telekomunikimit. Portofoli i saj i shërbimeve përfshinë konsulencë në TIK, telekomunikacionin dhe rrjetet, integrim të sistemit, implementim, shërbime të zhvillimit të softuerit, trajnime dhe mbështetje. Në vazhdën e plotësimit të kërkesave të vazhdueshme biznesore, CACTTUS SH. A shpallë konkurs për pozitat e listuara si më poshtë:

  1. Drejtor/ Drejtoreshë Ekzekutiv/e (1 pozitë)
  2. Drejtor/ Drejtoreshë të Departamentit të Zhvillimit Softverik/ Spin - Off to be (1 pozitë)
  3. Menaxher/e të Burimeve Njerëzore (1 pozitë)
  4. Specialist/e i/e Sigurisë së Informacionit (1 pozitë)
  5. Dizajner/e Grafik/e ( 1 pozitë)

Si të aplikoni:

Përshkrimet më të detajuara të detyrave, përgjegjësive dhe kualifikimeve relevante të pozitave të sipërmendura, mund t’i gjeni në linkun: www.cacttus.com/sq/punesimi.

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet ta dërgojnë CV-në, letrën motivuese dhe tri referenca profesionale në: jobs@cacttus.com. Ju lutemi që në titull (subject line) të emailit, ta vendosni titullin e pozitës për të cilën po aplikoni.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen. CACTTUS Sh.a. është punëdhënës që ofron mundësi të barabarta.

Expired

Share

Advertising