Log in
X

Company Name

Hotel Adriatik

Phone Number

Tel: +355 52 260 850 & Cel: +355 69 70 75 784

Company Place

Rajonale

Menaxher/e Recepsioni, Recepsioniste, Picamen, Pastiçier, Barmen

Menaxher/e Recepsioni, Recepsioniste, Picamen, Pastiçier, Barmen

Information

Publish Date

07.05.2018

End Date

07.06.2018

Categories

Menaxher | Recepsionistë | Hoteleri

Job Places

Rajonale

Job Description

Përshkrimi

Hotel “Adriatik” është një rezort me pesë yje i vendosur vetëm disa hapa larg bregut të detit Adriatik në Durrës. Jemi lider të turizmit shqiptar. Është një hotel i ndërtuar që në vitin 1957, i rinovuar tërësisht në pranverën e 2017 dhe i përbërë nga 70 dhoma komode. Qëllimi ynë është shërbimi sa më cilësor ndaj klientit në mënyrë të tillë që asnjë klient të mos largohet i pakënaqur nga rezorti ynë. Për t’ia arritur kësaj kemi nevojë për staf të përgatitur, me eksperiencë dhe të përkushtuar.

Bashkoju dhe ti stafit ambicioz të hotel Adriatikut.

Shpallim këto vende vakante si më poshtë:

1.Menaxher/e  Recepsioni

Kërkesat:

 • Gjuha Angleze
 • Gjuhë tjetër avantazh
 • 2 Vjet eksperiencë  në të njëjtën fushë
 • Diplomë universitare
 • Njohuri të mira kompjuterike

2. Recepsioniste

Kërkesat:

 • Gjuha Angleze
 • Gjuhë tjetër avantazh
 • Diplomë universitare
 • Njohuri të mira kompjuterike

3.Picamen

Kërkesat:

 • Eksperiencë e mëparshme pune
 • Aftësi vetorganizative
 • I aftë të punojë nën  presion pune.

4. Pastiçier

Kërkesat:

 • Të njohë përgatitjen e brumit
 • Të dijë të përgatisë ëmbëlsira si shqiptare ashtu edhe ndërkombtare
 • Mosha e preferueshme mbi 22 vjeç.

5. Barmen

Kërkesat:

 • Të ketë eksperiencë të mëparshme.
 • Të dijë të punojë nën presion.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail-it: humanresources@adriatikhotel.com

Expired

Share

Advertising