Log in
X

Company Name

Kadiu Group

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Arkatare

Arkatare

Information

Publish Date

07.05.2018

End Date

22.05.2018

Categories

Arkatar

Job Places

Prizren

Job Description

Kadiu Group, një kompani lider në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve në Kosovë dhe Shqiperi, me nje eksperience mbi 25 vjeçare dhe me nje rrjet dyqanesh ne qytetet kryesore ne Kosove, shpall konkurs per pozitat:

 A: Arkatare për qytet: Prizren

Te interesuarit mund te dergojne CV-ne e tyre brenda dates 22.05.2018 ne adresën: hr@kadiu.al, duke shenuar poziten dhe qytetin per te cilin aplikon ne subjektin e emailit.

Expired

Share

Advertising