Log in
X

Company Name

TROKADERO SHPK

Phone Number

Company Place

Prishtinë

SUPERVISER (Mbikëqyrës)

SUPERVISER (Mbikëqyrës)

Information

Publish Date

05.05.2018

End Date

19.05.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS PUNËSIMI

Kompania “TROKADERO SH.P.K.”, Prishtinë ka shpallur konkurs për punësim në rolin e SUPERVISER (Mbikëqyrës).

KUALIFIKIMET:

 • Dimplomë Fakulteti në Ekonomik, Administrim Biznesi apo fusha të ngjajshme.
 • Përvojë pune 0 deri 3 vite në fushën e shitjes.
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit.
 • Njohuri të Gjuhës Angleze në të folur dhe në të shkruar.
 • Posedim të patent shoferit të kategorisë “B”.
 • Përparsi kanë gjinia femrore.

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Planifikon dhe prioritizon aktivitetet e shitjes dhe të kontaktimit të klientëve si ata ekzistues ashtu edhe ata potencial duke u fokusuar gjithnjë drejt arritjes së qëllimeve të caktuara të biznesit duke përfshirë këtu koston dhe shitjen, posaçërisht menaxhimin e kohës personale dhe produktivitetin;
 • Përcakton objektivat mujore, javore dhe ditore, etj;
 • Mbikëqyrje të punojnësve, zhvillimin e tyre dhe rritjen e kapacitetit të tyre;
 • Mirëmban dhe zhvillon kontaktet me klientët ekzistues dhe potencial me anë të medotave të përshtatshme të shitjes;
 • Prezanton produktet dhe shërbimet e kompanisë në mënyrë efektive te klientët ekzistues dhe ata potencial;
 • Bën realizimin e planit të shitjeve në treg;
 • Udhëton në udhëtime zyrtare nëse një gjë e tillë i kërkohet;
 • Propozon mënyra të reja për rritje të vëllimit;
 • Identifikon nevojat shtesë të klientëve që i menaxhon;
 • Implementon aksionet e mundshme tek blerësit;
 • Analizon tregun, konkurrencën dhe konsumatorët;

TË GJITHË TË INTERESUARIT MUND TË DËRGOJNË CV E TYRE NË E-MAIL ADRESËN: Jobs@trokaderofm.com

Expired

Share

Advertising