Log in
X

Company Name

Portal Pune Sh.p.k

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shites Ambulantiv (5)

Shites Ambulantiv (5)

Information

Publish Date

05.05.2018

End Date

19.05.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Portal Pune Sh.p.k per klient te saje shpall konkurs per:

Titulli i punes 5 shites ambulantiv rrjeti gastronomise dhe marketeve, per terrenin e Prishtines.

Kohezgjatja nga data 05.05.2018 - 08.05.2018

Përmbledhje e detyrave dhe përgjegjësive:

 • Kontrolli për mallin
 • Marrja e detyrave shtesë nga Administratori.
 • Raportimi sipas kërkesës së Administrator apo Mbikqyrësit.
 • I përgjegjshëm ndaj detyrave të deleguara nga Aministratori apo Mbikqyrësi.
 • Shënimet rreth pikave aktive, qarkullimi sipas pikës të evidentohet për çdo javë.
 • Konfidencialiteti.
 • Prezantimi i produkteve të Kompanisë
 • Korrektësia dhe besueshmëria
 • Shitja efikase dhe produktive.
 • Qasja e drejtë  ndaj klientëve.
 • Listimi i produkteve dhe pikave  të reja.

Aftësitë dhe Shkathtësitë e nevojshme:

 • Përvojë paraprake të punës në fushën e shitjes;
 • Njohuri të mira me teknikat e ndryshme të shitjes dhe menaxhimin e saj;
 • Aftësi shumë të mira të shërbimit ndaj klientit;
 • Aftësi të mira organizative;
 • Aftësi shumë të mira për të bashkëvepruar, komunikuar dhe negociuar në mënyrë efektive.

Kandidatet duhet te kene kriter per shites ne baze te pershkrimit e vendit te punes.

CV e kandidateve te interesuar te dergohen ne emailin hr.department.f@gmail.com

Expired

Share

Advertising