Log in
X

Company Name

ABI TATLISES

Phone Number

‎045/931111

Company Place

Prishtinë

Asistent i kuzhinierit per: Pide, Lahmaxhun dhe Samun me suxhuk

Asistent i kuzhinierit per: Pide, Lahmaxhun dhe Samun me suxhuk

Information

Publish Date

03.05.2018

End Date

17.05.2018

Categories

| Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

ABI TATLISES shpall konkurs per keto pozite pune:

Asistent i kuzhinierit per: Pide, Lahmaxhun dhe Samun me suxhuk.

Le tē na kontaktojn vetem mjeshterit serioz qe i besojn vetes.

Email: abitatlises@gmail.com

Tel: ‎044640117

Expired

Share

Advertising