Log in
X

Company Name

HOTEL INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA

Phone Number

038 600 223

Company Place

Prishtinë

Recepsionist/Night auditor (1)

Recepsionist/Night auditor (1)

Information

Publish Date

03.05.2018

End Date

17.05.2018

Categories

Recepsionistë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita : Recepsionist/Night auditor (1)

Përgjegjësitë:

  • Siguron shërbime cilësore për të gjithë mysafirët e hotelit
  • Pritja me mirësjellje e mysafirëve të cilët kanë arritur në hotel
  • Evidentimi i problemeve në hapësirën e hotelit gjatë ndërrimit së natës
  • Kryerja e pagesave për shërbimet e ofruara nga hoteli

Aftësitë:

  • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Të jetëkomunikativë
  • I/e motivuar për punë

Të gjithë te interesuarit të na kontaktojnë nëemail: info@hotelinternationalprishtina.com

Me respekt

Hotel International Prishtina & SPA

Expired

Share

Advertising