Log in
X

Company Name

B & S Textil SH.P.K.

Phone Number

045 444 484

Company Place

Fushë Kosovë

Agjende Tregtare

Agjende Tregtare

Information

Publish Date

03.05.2018

End Date

17.05.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Pershkrimi i punes

B & S Textil SH.P.K. shpall konkurs për poziten:

Agjende Tregtare

Detyrat kryesor:

 • Prezentimi dhe shitja te produkteve të kompanisë B & S Textil SH.P.K.
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes
 • Analizon prezencën e produkteve në treg
 • Përcjell konkurrencën në treg
 • Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes

Kualifikimet:

 • Diplomë e shkollës së mesme (Fakulteti është përparësi)
 • Të ketë njohuri elementare kompjuterike si dhe i gatshëm për tu aftësuar në programet kompjuterike të aplikueshme në kompani (MS Word, Excel, Internet etj)
 • Përvojë pune së paku një vjet në shitje
 • Të ketë patentë shoferin kat. B
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
 • Njohuria e gjuhëve tjera është përparësi
 • Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti

Procedura e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të telefonjojnë në nr: 045 444 484

Expired

Share

Advertising