Log in
X

Company Name

RIGI Engineering SH.P.K.

Phone Number

044 159 559

Company Place

Prizren

Inxhinier/e të Ndërtimtarisë (Bachelor Inxh. / Master Inxh.)

Inxhinier/e të Ndërtimtarisë (Bachelor Inxh. / Master Inxh.)

Information

Publish Date

02.05.2018

End Date

17.05.2018

Categories

Inxhinier

Job Places

Prizren

Job Description

RIGI Engineering SH.P.K.
Rr. Rifat Ukimeri 2/1
20000 Prizren
Kontakt: Vllaznim Hasani, tel. 044/159 559

Pershkrimi i punes

Vend i lirë pune për:
- Inxhinier/e të Ndërtimtarisë (Bachelor Inxh. / Master Inxh.)

Detyrat
- Krijimi i planeve të ndertimit
- Krijimi i planeve të armatures

Kualifikimet
- Studimet e perfunduara ne ndonje Universitet (Bachelor Inxh. apo Master Inxh.)
- Studime të përfunduara në fakultetin e ndërtimtarisë, drejtimi konstruktiv

Njohuri me Programe:
- Njohuri me Programe CAD
- MS-Ofice(Word,Excel)

Aftësit përsonale:
- Aftësi të konsiderueshme për menaxhimin e punës
- Fleksibilitet në orar të punës
- Efikasitet dhe shoqërueshmëri
- Kryerja e pavarur e punëve

Tjera
- Nëse e kemi zgjuar interesin e juaj na dërgoni aplikimin deri më 17.05.2018
- Për më shumë informata mund të na kontaktoni ne ket Numer telefonit 044/159 559
- Aplikacionin mund ta dërgoni në e-mail adresen : rigiengineering.ks@gmail.com

Dokumentacioni për aplikim duhet të ketë:
- Kërkes me shkrim
- CV me te dhënat kryesore përsonale
- Kopje te diplomes dhe qertifikatave nga Universiteti
- Dëftesat e notave nga Universiteti

Lokacioni i punes

Prizren

Expired

Share

Advertising