Log in
X

Company Name

Mobileria W Walker

Phone Number

Company Place

Lipjan

Shitese (1), Montera (2)

Shitese (1), Montera (2)

Information

Publish Date

02.05.2018

End Date

16.05.2018

Categories

Shitje

Job Places

Lipjan

Job Description

Mobileria W Walker shpall konkurs per 3 pozita:

1 - shitese per Lipjan
2 - montera

Kushtet e punes per poziten shitese ne lokal:

  • Përvojë paraprake të punës në fushën e shitjes;
  • Njohuri të mira me teknikat e ndryshme të shitjes dhe menaxhimin e saj;
  • Aftësi shumë të mira të shërbimit ndaj klientit;
  • Aftësi të mira organizative;
  • Aftësi shumë të mira për të bashkëvepruar, komunikuar dhe negociuar në mënyrë efektive;

Kushtet e punes per poziten monter ne teren:
Të ket përvoj pune ne montimin e mobiljeve.

Te interesuarit te lajmrohen ne nr 049303550.

Expired

Share

Advertising