Log in
X

Company Name

EuroFood

Phone Number

+381 29 241774

Company Place

Prizren

Merchandiser (3)

Merchandiser (3)

Information

Publish Date

13.03.2018

End Date

20.03.2018

Contact Person

EuroFood

Categories

Shitje

Job Places

Gjakovë | Prishtinë

Job Description

EUROFOOD sh.p.k – Prizren  (Ndermarrja per prodhimin dhe perpunimin e produkteve bujqesore si dhe export-import) paraqet:

KONKURS

Per:

Merchandiser- (3)

Pozita:  Merchandiser (3)

Vendi: Prishtine (2), Gjakovë (1)

Pergjegjesite dhe Detyrat:

 • Siguron pozicionim sa me te mire te produkteve neper markete
 • Miremban ekspozimin e produkteve te kompanise neper rafte sipas standardeve
 • Kontrollon afatet e produkteve dhe stoqet
 • Krijon dhe miremban kontakte profesionale me bashkepunetor dhe konsumator
 • Komunikon, informon dhe raporton per levizjet e konkurences
 • Ndihmon ne realizimin e promovimeve te produkteve
 • Shperndan material dhe rekuizita te ndryshme te marketingut
 • Negocion me kliente per per pozicione me te mira dhe prezence me te madhe

Aftesite e nevojshme:

 • Me se paku shkolla e mesme
 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Njohja e gjuheve lokale e preferuar
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese ne te folur dhe shkruar
 • Kategoria B e preferuar

Aplikacionet dergohen ne hr@euro-food.org,  gjithashtu edhe leternjoftimi, patent shoferi dhe CV-ja
Aplikacioni gjendet ne faqen e facebook-ut  - facebook.com/EuroFoodKS

Konkursi  eshte i hapur deri me 20 Mars 2018

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook