Log in
X

Company Name

Mercurius Consulting

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Dizajner Grafik

Dizajner Grafik

Information

Publish Date

13.03.2018

End Date

27.03.2018

Categories

IT & Dizajn

Job Places

Prishtinë

Job Description

POZITA:                Dizajner Grafik

REFERENCA:         MC-002/3-18

QYTETI:                Prishtinë

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e avancimit të lidershipitdhe menaxhmentit, HR outsorcing, trajnimit / motivimit, rekrutimit dhe përzgjedhjen e stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë,produksionpër media, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitënDizajner Grafik, i cili do të merret me dizajn dhe foto editim.                                    

PËRGJEGJËSITË:

 • Të ketë njohuri të mira në IT, në veçanti softuerët për dizajnimin dhe editimin e fotografive.
 • Të jetë kreativ dhe inovativnëpërdorimin e teknikave dhe metodave të artit vizual.
 • Të ketë njohuri teknike të konsiderueshme mbi konceptet e përgjithshme të dizajnit.
 • Të jetë i familjarizuar me trendet aktuale, ngjyrat dhe teknikat e dizajnit.
 • Në mënyrë profesionale të përcjell projektin deri në fund, duke i kushtuar rendësi kohës, kostos dhe përmbushjes së afateve.
 • Të jetë isaktë dhe i vëmendshëm në detaje.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohet studime bachelor në Dizajn Grafik, Arte Vizuale, Multi-Media Dizajneapo ekuivalente.
 • Së paku 1 vit përvojë pune në fusha relevante.
 • Preferohet trajnime në fushën e Dizajnit dhe Teknologjisë.
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Aftësi për të kryer dy apo më shumë detyra në të njëjtën kohë.
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative për të punuar i pavarur dhe në grup, si dhe për t’u përgjigjur shpejtë në situata urgjente.

OFERTA:

 • Pagë atraktive.
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal.

APLIKIMI:

Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, aplikoni deri më datën 27.03.2018. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook