Log in
X

Company Name

Mercurius Consulting

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Video Montazher (2)

Video Montazher (2)

Information

Publish Date

13.03.2018

End Date

27.03.2018

Categories

Media

Job Places

Prishtinë

Job Description

POZITA:                            Video Montazher

REFERENCA:                     MC-002/2-18

QYTETI:                            Prishtinë

NR. I POZITAVE:               2 - (1 me përvojë Senior dhe 1 Junior)

Mercurius Consulting është kompani e specializuar në fushën e avancimit të lidershipit dhe menaxhmentit, HR outsorcing, trajnimit / motivimit, rekrutimit dhe përzgjedhjen e stafit. Për zhvillimin e veprimtarisë së klientit tonë,produksion për media, jemi në kërkim të kandidatëve ambicioz për pozitën Video Montazher, i cili do të punojë në redaktimin e videove.                                    

PËRGJEGJËSITË:

 • Të bej redaktimin e videove tëshkurtra me një ritëm të shpejt duke përdorur aplikacionin Adobe Creative.
 • Të bëj premjetpërfundimtare, korrigjimin dhe korrigjimin e ngjyrave.
 • Tëbashkëpunoj ngushte me ekipin e producenteve në lidhje me projekte dhe të marr vendime të redaktimit tëpërmbajtjes.
 • Të krijoj grafika dhe animacione.
 • Të jetëshumë i kualifikuar për redaktimin e videove.
 • Duhet tëjetë mjaft i kualifikuar në Adobe Premiere Pro, After Effects, Photoshop dhe aplikacione të tjera në Adobe Creative.

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

 • Preferohet studime bachelor.
 • Së paku 1-3 vite përvojë pune në fushën relevante.
 • Aftësi të shkëlqyeshme ne miksimin e audiove dhe modifikimin e muzikës.
 • Përparësinëse ka përvojë pune në 3-D.
 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Aftësi për të kryer dy apo më shumë detyra në të njëjtën kohë.
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative për të punuar i pavarur dhe në grup, si dhe për t’i kryet punët në afat.

OFERTA:

 • Pagë atraktive.
 • Mbështetje e zhvillimit të vazhdueshëm personal.

APLIKIMI:

Nëse e vlerësoni se ju i posedoni aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara më sipër, si dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të klientit, aplikoni deri më datën 27.03.2018. Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook