Log in
X

Company Name

Fresh - Co sh.p.k

Phone Number

049 811 199

Company Place

Pejë

Praktikant (5)

Praktikant (5)

Information

Publish Date

13.03.2018

End Date

27.03.2018

Contact Person

Gramos Zeka

Categories

| Praktikë

Job Places

Pejë

Job Description

Kompania Fresh-Co e cila merret me prodhimin dhe distribuimin  e produkteve higjienike,  shpall konkurs per pune praktike, për pozitat si më poshtë:

  • Praktikant në prodhim – 5 Pozita

Aplikantët duhet të jenë banorë të Komunës së Pejës.

Kohezgjatja e punes praktike eshte 3 muaj, me pagese.

Praktikantet qe tregojne perkushtim gjate periudhes se praktikes, perfitojne kontrate afatgjate.

Detyrat e punës

  • Asiston Përgjegjësit  për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
  • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
  • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kualifikimet

  • Të jetë në gjendje të punojë nën presion
  • Të jetë në gjendje të punojë në grup
  • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
  • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

Konkursi mbetet i hapur 14 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail gramos.zeka@fresh-co.net

Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook