Log in
X

Company Name

Roland Dga Kosova

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Shitëse F

Shitëse F

Information

Publish Date

13.03.2018

End Date

20.03.2018

Categories

| Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Shitëse F

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Bërjen e ofertave dhe shitjen e artikujve
 • Pranimi i konsumatorëve;
 • Kujdesi ndaj klientët ekzistues;
 • Këshilla aktive të tregut dhe konsumatorëve;
 • Mbajtja e kontakteve të konsumatorëve;
 • Trajtimin e ankesave të konsumatorëve.

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA :

 • Shkollim apo/dhe Studime për tregti;
 • Përvoja relevante në shitjen e produkteve ;
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur, si dhe orientim ndaj konsumatorëve dhe të shërbimit;
 • Aftësitë negociuese , bindëse dhe aftësitë në prezantim;
 • Njohuri të mira te gjuhës Angleze, e preferuar eshte gjithashtu edhe njohja e ndonjë gjuhe tjetër
 • Njohuri-MS-Office;
 • Angazhim të lartë profesional;
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur;
 • Paraqitje të sigurt ndaj konsumatorëve;
 • Fleksibilitet dhe punë ekipore.

Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV-ne me foton tuaj në:

Email: hrrolandkosova@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook