Log in
X

Company Name

Roland Dga Kosova

Phone Number

Company Place

Fushë Kosovë

Depoist

Depoist

Information

Publish Date

13.03.2018

End Date

20.03.2018

Categories

Të tjera...

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Depoist

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

  • Bënë pranimin e mallit sipas udhëzimeve nga mbikqyrësi
  • Përgjegjës për strukturimin dhe kategorizimin e mallit
  • Mallin e shkarkuar e kontrollon nga sasia,cilësia,dëmtimi I mallit dhe infromon mbikqyrësin në rast të ndonjë parregullsie
  • Përgjegjës për stokun, etj.

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA :

  • Diplomë univerzitare, e preferuar.
  • Përvojë e mëparshme në depo
  • Patent shofer-Kategoria B
  • Të ketë aftësi të organizimit dhe planifikimit
  • Të jetë I gatshëm të punoj në kushte presioni të kohës,

Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV-ne me foton tuaj në:

Email: hrrolandkosova@gmail.com

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook