Log in
X

Company Name

HUMANA MED

Phone Number

049731995

Company Place

Prishtinë

Farmacist/e të licensuar ose Teknik/e të Farmacisë

Farmacist/e të licensuar ose Teknik/e të Farmacisë

Information

Publish Date

12.03.2018

End Date

18.03.2018

Contact Person

Medikos Pharma

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

Medikos Pharma, shpall konkurs per: "Farmacist/e të licensuar ose Teknik/e të Farmacisë".

Kualifikimet

• Të ketë mbaruar studimet në Fakultetin e Mjekësisë, Dega Farmaci, Master të shkencave në farmaci dhe specializimet e kësaj lëmie.
• Të ketë mbaruar studimet e nivelit PhD në Lëminë e farmacisë.
• Të ketë përvojë pune si farmacist-konsulent.
• Të flasin gjuhën angleze, gjuhë të tjera konsiderohen përparësi.
• Të përdorin në mënyrë profesionale kompjuterin dhe të kenë njohuri të pakos MS Office ( Word, Excel, Power Point, Access, Outlook) etj.
• Aftësi të shkëlqyera komunikuese.
• Dëshirë dhe aftësi që të punojnë si pjesë e ekipit.
• Shkathësi organizative dhe analitike
• Aftësi që t’i përshtaten dinamikës dhe mënyrës së punës dhe kërkesave të ndryshueshme të detyrave të punës.
• Përparësi kanë kanditatët që kanë përvojë pune dhe përgatitje të kualifikuar profesionale.

Tjera

Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet sipas përshkrimit të pozitës do të ftohen në intervistë.
Konkursi është i hapur deri më datën 18.03.2018.
• Të gjithë aplikantet të dergojnë CV në medikospharma@hotmail.com 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook