Log in
X

Company Name

Promed

Phone Number

045411929

Company Place

Prishtinë

Perfaqesues Mjekesore

Perfaqesues Mjekesore

Information

Publish Date

12.03.2018

End Date

23.03.2018

Categories

| Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Kompania Farmaceutike PROMED SHPK kerkon te punesoj me orar te plote: Perfaqesues mjekesore

Kerkesat e vendit te punes:

  • Te kete te mbaruar fakultetin e farmacise,kimise,biologjise,mjeksise
  • Te kete njohuri dhe pervoje pune si perfaqesues mjekesore
  • Te kete njohuri dhe pervoje pune ne çeshtje rregullative
  • Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze
  • Te kete aftesi te mira ne komunikim dhe te punoje ne grup
  • Te kete njohuri te mira te programeve kompjuterike,Windows office
  • Te kete patente shofer

Te interesuarit te dergojne CV e tyre te kompletuara ne email: aberisha.promed@profarma.al

Numri i kontaktit: +37745411929

Aplikimet pranohen deri ne daten: 23/03/2018

Expired

Advertising
Advertising
Facebook