Log in
X

Company Name

SALLONI I TEPIHAVE “GJINI”

Phone Number

038/563-563

Company Place

Prishtinë

Puntore në sektorin e shitjes - F (2), Shites Asistent - M (2)

Puntore në sektorin e shitjes - F (2), Shites Asistent - M (2)

Information

Publish Date

12.03.2018

End Date

24.03.2018

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

KONKURS

Per plotësimin e vendeve të punës në :

SALLONI I TEPIHAVE “GJINI”

 1. Puntore në sektorin e shitjes - F (2)     
 2. Shites Asistent - M (2)                        

 Kandidatët duhet ti plotësojne këto kushte :

 • Të kenë eksperienc në sektorin e shitjes
 • Të jene komunikativë ,aftësi në prezantimin e produkteve dhe të jenë në shërbim të shkelqyshëm ndaj konsumatorit.
 • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur, si dhe orientim ndaj konsumatorëve dhe të shërbimit;
 • Aftësitë negociuese , bindëse dhe aftësitë në prezantim;
 • Angazhim të lartë profesional
 • Paraqitje të sigurt ndaj konsumatorëve
 • Fleksibilitet dhe punë ekipore

Kriteret vlerësuese:

Pozita 1: Perparësi kandidatet me eksperienc ne sketorin e shitjes se Perdeve ekspozimin dhe modelimin e tyre

Pozita 2 : Perparësi kandidatet me eksperienc ne sektorin e shitjes se Tepiheve dhe tepisonave .

PËRGATITJA PROFESIONALE

 • Të ketë të mbaruar Shkollën e mesme
 • Mosha e preferuar 18-30 vjeçare

Dëshmi mbi kualifikimin dhe përvojën e punës, Leter Referenc për punën Paraprake të dorzohen së bashku me CV-në.Preferohet që Dokumentet të dorzohen personalisht në objektin e NTP “GJINI “në kilometrin e parë në magjistralën Prishtinë - Mitrovicë nga ora 09:00 deri 18:00 ose gjinicarpet@hotmail.com

Konkursi është i hapur nga data 12.03.2017 deri 24.03.2017

Në intervistë do të ftohen vetëm kandidatët e zgjedhur nga Komisjoni për pranim NTP GJINI

NTP GJINI

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë kilometri i parë

Tele: 038/563-563    

Email: gjinicarpet@hotmail.com 

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook