Log in
X

Company Name

AIR SOLUTION

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Menagjer Marketingu

Menagjer Marketingu

Information

Publish Date

11.03.2018

End Date

25.03.2018

Categories

| Marketing

Job Places

Rajonale | Të gjitha qytetet

Job Description

Kompania inovative "AIR SOLUTION GROUP" shpall konkurs për 45 vende të lira pune për të dyja gjinitë në pozitën  "menagjer marketingu"
Për të gjitha qytetet në shtetin e KOSOVËS dhe atë të MAQEDONISË.
 
Verejtje: Nuk kërkohet përvojë e ma hershme pune.
 
KUSHTET:
 
-Mosha 19 - 35
-Së paku shkollimi i mesëm.
-Mos të ketë të kaluar kriminale.
-Të posedojë patent shofer kategoria "B".
 
OFROJMË:
 
-Punësim i menjëhershëm mbrenda muajit.
-Kontrata pune konform ligjeve të shtetit në të cilin do punoni.
-Paga fixe mbi mesataren.
-Shperblime shtesë për punëtorët e dalluar.
-Ngritje profesionale si dhe avansim në detyrë.
 
Të gjithë të interesuarit të dërgojne CV në VIBER ose WATS UP në kët nr. Kontaktues +355685001234 gjatë orarit 10:00 deri 18:00.
 
Stafi i "AIR SOLUTION GROUP" të gjithë aplikantëve të rinjë ju dëshiron suksese.
 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook