Log in
X

Company Name

Ritello R2 Librex

Phone Number

+377 45 400 082

Company Place

Prishtinë

Agjent/e Tregtar (20)

Agjent/e Tregtar (20)

Information

Publish Date

10.03.2018

End Date

25.03.2018

Contact Person

Suad Dullovi

Categories

Marketing

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Kompania Zviceriane LIBREX Group kerkon 20 agjent-e te shitjes per tere territorin e Kosoves
Kerkohen po ashtu dhe 8 menaxher/e, perfaqesues/e te kompanise per tere teritorin e Kosoves dhe me gjere.

Kushtet:
Te jene ne moshen mbi 18 vjet
Te kene te mbaruar shkollen e mesme ( nuk është e obliguar)
Veture personale
Patent shofer
Perparesi kane aplikuesit ne çifte

Kompania ofron:
Kushte shume te mira pune
Pagesa me standarde europiane
Bonuse javore
Bonuse mujore
Përfitime organizative 
Përfitime menagjeriale me grupe 
Trajnime te fushes se shitjeve
Udhetime seminarike jasht vendit
Qertifikim pas perfundimit te trajnime

Te gjithe kandidatet e interesuar te dergojne CV-te e tyre ne kete email adrese (dergimi i CV eshte i obliguar) suad.dullovi@gmail.com

Tel : +377 45 400 082

Verejtje: telefonatat pranohen prej 10:00-16:00

Expired

Share

Advertising
Advertising
Facebook